LSA zaden

Wat zijn LSA zaden?

LSA zaden zijn exotische zaden met lysergeenzuur-amide als werkende stof. Je kunt de zaden kweken, maar veel soorten (zoals de Morning Glory en Baby Hawaiian Woodrose) zijn ook geschikt voor directe consumptie. De effecten zijn verschillend per soort en situatie, maar veel zaden hebben een ontspannende en (bij hogere dosering) hallucinerende werking.

Je kunt LSA zien als de natuurlijke versie van LSD. De verschillen zijn ruimschoots aanwezig, hoewel het chemisch gezien ‘broertjes’ van elkaar zijn. Over het algemeen heb je van LSD bijvoorbeeld een kleinere dosis nodig voor een hallucinerend of dromerig effect te krijgen. Bij LSA heb je over het algemeen vaker te maken met fysieke effecten, zoals misselijkheid of hoofdpijn. Dit is natuurlijk per persoon en situatie anders, ga dus niet per se af op de ervaring van een ander! Wil je graag een natuurlijk middel gebruiken om je bijvoorbeeld meer te ontspannen, of om lekker weg te dromen? Dan kun je LSA zaden zelf uitproberen, door ze online te bestellen bij Dutch Smart.

Het gebruik

Zoals gezegd kun je LSA zaden op verschillende manieren gebruiken. Een aantal van de soorten kun je bijvoorbeeld kweken. Bij iedere soort in ons assortiment lees je of deze gekweekt kan worden en zo ja, wat daar dan voor nodig is. Als je ze op de traditionele manier wil gebruiken, kies je meestal voor het vermalen of kauwen van de zaden. De fijngemalen zaden laat je in een halve kop water zacht worden, en vervolgens kun je het dus als thee drinken. Zorg ervoor dat je een lege maag hebt voordat je de LSA zaden inneemt: het beste is om zo’n 4-6 uur van tevoren niets meer te eten. Zo zul je de effecten namelijk sneller ervaren. Een hele LSA-trip duurt over het algemeen tussen de 6 en 10 uur.

De start van zo’n trip kán iets minder prettig verlopen, veel mensen zeggen dat ze in deze fase misselijk worden. Door de zaadjes te vermalen, in water te laten weken en na een half uur te drinken kun je dit (deels) voorkomen. Hoe sterk je trip uiteindelijk is, wordt bepaald door de dosering die je inneemt. Kies je bijvoorbeeld voor 50-100 zaden, dan krijg je over het algemeen te maken met een lichte trip die niet ontzettend lang duurt. 250-400 zaden zullen een zeer krachtige trip veroorzaken.

Lees altijd de bijsluiter

Of je je LSA zaden nu gaat kweken of niet, lees altijd de bijsluiter voor je ermee aan de slag gaat. Als je niet goed oplet met de dosis, ervaar je misschien vervelende effecten en dat is natuurlijk niet wat je wilt! Wat er ook gebeurt, houd bovendien ook rekening met andere zaken:

  • Kruip niet achter het stuur als je LSA zaden hebt gebruikt
  • Onderneem geen andere risicovolle activiteiten onder invloed
  • Combineer dit soort zaden nooit met alcohol of medicijnen!

Heb je vragen over de LSA zaden zelf, of over het bestellen ervan? Neem dan gerust even contact met ons op, via support@dutch-smart.nl of 085-7827555.

Laatste update 10 april 2019

Gerelateerde artikelen

Vond je dit artikel nuttig?

Need Support?
Can’t find the answer you’re looking for? Don’t worry we’re here to help!
Contact Support